Людина

Ні, це не щиросердне
Просто щось в душу запало
І вишкрібає зсередини
Та вже чутно сморід запалу

Слово, немов долото,
Дражнить коваделко до болю,
Стремінце бринить струною
Ти знову і знову виставу,
А я вже "на ти" з труною

Тут від катарсису тільки причина
І приводом відтворити це в буквеній формі
Стала не мода,
А людина

Коли прийде час
привидом буду сам,
все дістане свій епілог,
А сморід гару яскравіше мозок затьмарить
Тоді розірвусь на шмаття
Навіть якщо це буде
Моє найбільше досягнення
За все мимохідне життя


Рецензии
Цікавий текст, цікавий твір... Успіхів! І не журіться.

Шон Маклех Патрик   05.02.2016 23:41     Заявить о нарушении
Дякую за відгук.
Дякую
Дякую

Соловейэтопанда   06.02.2016 20:47   Заявить о нарушении