Колядочка

Ісус  Христос  народився,
Ранній  Зорі  усміхнувся
І  по  годинах  вже  росте
Боже  дитятко  золоте.

Тож  до  Вечірньої  Зорі
Народ  зібрався  у  дворі
Бога  Отця  прославляти
І  Його Сина  привітати.

З  небес  мріє  вечорниця.
Колядники  і  колядниці
В  різнобарвному  вбранні
В  радість  матінці  зимі,

Щічки  полум’ям  горять,
Стали  враз  колядувать:
 «Як  ще  півні  не  співали,
Лиш Зірка  Рання  засіяла

Сьогодні  народивсь  Христос,
Святкуємо  Його  Різдво!
Святий  Дух,  Отця  і  Сина
Щиросердно  ми  славімо!

Щоб  тут   святая  коляда
Добром  і  миром  розцвіла,
А  в  кожнім  місті  і  селі
Люди  ще  краще  зажили.

У  вашім  домі  і  в  оселі
Були  б  здорові  і  веселі,
Щоби  настрій  був  хороший
І  у  вас  водились  гроші.

Щоб  все  родило  і  росло
Та  здоровеньке  було.
Господар  щоби  добре  жив
І  мав  завжди,  що  захотів.

Колядників  всіх  пригощав
Долю,  успіх,  щастя  мав!
Разом  святою  колядою
Славимо  Різдво  Христове!»
*Фото  з  Інтернет
      7.01. 2016р., Київ


Рецензии