We are not slaves!

Dont do it , friend - ?

The - programm
openly -  хренячит !
  do not be a slave

Так получается , что
Микки - Ты за наших -  ?

Do not be a  , dont do as
Slave  !

Sweet hearts together
are - as only one

1922
Frosty
country

 Do it - do it  !

To whom - We are
not - s l a v e s  !!!

Шпарь , Микки - dont be a slaves !
live - see

  ... "dragging-away"  -   with What -  ?

dont try to lesson downЪ
Маугли
таких kak

I


Рецензии