Тропарь мученице Агнии глас 4

Христу Жениху твоему последуя,/
Жениха временного отвергла еси,/
И на поругания предана бысть,/
Чисте и непорочне соблюдеся,/
Мук и пламени не убоялася еси,/
Темже и мечем в гортань уязвлена,/
Присно воспевала еси хвалу Христу Богу,/
Егоже моли, мученица Агния преславная,/
Спасти и просветити души наша.
 


Рецензии