фото

Фото стареньке, іще чорно-біле,
Я молоденький, здоровий бугайчик.
Там, на світлині, мені зрозуміло
Все і про все. Остаточно. Ну, майже.
Ось я вже інший, і вже кольоровий,
Поки що срібло не парить волосся,
В жилах ще повно бурхливої крові…
Тільки замислився, щось я.
Ось і недавня, в цифровім форматі.
Тут я вже сивий і, знов-таки, мудрий.
Ніби допер вже до ладу у хаті,
Вже не сприймаю локшину і пудру.
Відлік зворотній рахує зозуля,
Істину визначив розум побитий:
«Після гречаної каші каструлю
Краще одразу помити».


Рецензии
О, так - у старих фотографіях є глибочезна ностальгія......

Шон Маклех Патрик   03.02.2016 20:06     Заявить о нарушении
дякую, Шоне!
доброго Вам здоровя, аксакале)
з повагою!

Канан   04.02.2016 04:40   Заявить о нарушении