Хто кохаe, той щасливий
В того завжди настрій є,
Кароокій, чорнобривій,
Серце віддає своє.
За усмішку одночасно,
За зворушливі пісні,
Вони покохались вчасно,
У садочку навесні.
Шпацирують до світанку,
Легковажно час біжить,
Будуть свататись до ранку,
Час коханих не спішить…
Залюбки ідуть додому,
Їх чекають рушники,
Знай не відчувають втому,
І на березі ріки.
Хто кохає той щасливий,
Дуже радісні батьки,
Чуються весільні співи,
Будуть гарні малюки.
Автор Геннадій Сіівак.
31 січня 2016 року.
Свидетельство о публикации №116020102395