Журився сiчень...
Журився січень під снігами,
Весна журилась без тепла,
Була журба і поміж нами –
Розлуки стежка пролягла.
І тільки синє-синє небо
Безжурно живиться на всіх.
А що йому? Йому не треба
Питати, де і чий був гріх.
Є сонце й місяць, вишні-зорі –
І тим щасливе, тим живе…
Розрада є в чужому горі:
Все, що було, усе спливе.
І січень, з квітнем побратавшись,
Віддав тому сніги і лід.
А ми не вдвох. Усе, як завжди.
На тім стоїть наш білий світ…
Свидетельство о публикации №116020111038
Елизавета Бащева 02.02.2016 01:05 Заявить о нарушении
Наталья Бидненко 03.02.2016 22:19 Заявить о нарушении