Величальна
ЗвеличУймо і славІмо!
Святий Дух ми щиро славим -
Він серця і душі вабить.
Славим Господа за все,
Що створив він для людей.
За Христа, Бого - Людину,
Повік Слава його лине.
Слава пресвятій Марії,
Що Божого народила Сина
Христа Спасителя восславим
Щоб довічно був Він з нами
У думках, словах, діяннях
Від перших днів і до останніх,
Щоб мати з ним кохане діло,
І все зросло, що він посіяв,
А сіялось скрізь на добро
Та гарно в світі всім жилось,
Кутя Багата йшла до хати
Різдво святеє зустрічати.
6.01. 2016р, Київ
Свидетельство о публикации №116020110294