Я навчуся жити, я навчуся, або Шепiт

Я навчуся жити, я навчуся...
Я уже роблю за кроком крок.
Я уже і жити не боюся,
це, напевно, головний урок.

Мить спливає, тихо гоїть рану –
я учора вранці серце чув.
Я учора вранці бачив ранок:
світло, сонце – все, що я забув...

Я навчусь в житті не бачить зайве.
Я навчуся бачить головне.
І в очах дівочих бачить сяйво –
промінь, що освітлює мене...


Рецензии
Правильно! Супер кредо в житті!!! Дякую! :)

Елизавета Бащева   31.01.2016 00:07     Заявить о нарушении