Що тобi снилось Андрiю?

Три роки, люди плачуть журавлями
З тих пір як ти Андрію загубивсь
Три роки ти знаходишся не з нами
Який тобі за ці часи сон снивсь?

Яскравий і чудесний сон про зорі
Про небо, що над нами і в тобі
Ти бачив сон про ангели чудові
На небі люди також всі живі

А знаєш,  все залишилось колишнім
Писали, як боліло все тобі
Про те як сніг аварії трагічний
Забрав тебе із грішної землі

Три роки вже, від снігу того стало
Сьогодні  в нас надворі також сніг
І правди  в ньому  дуже  стало мало
Та правда,за яку ти  брате зліг

Під корінь не вдалось тобі зрубати
Те дерево  паскудної брехні
Але ми дякуєм, що ти зумів почати
Палити те все сміття у вогні!

Як ти хотів, усе колись в нас буде
І буде Україна розквітать
І ти до нас у гості не забудеш
Із новими піснями завітать

Я впевнений, ти справді загубився
Ти просто у відпустці, чи  ще десь
Всей світ вже за тобою просльозився
Не дінешся із наших ти сердець

Струмки й моря пісень твоїх живі
Мільйони літ несуть землі натхнення
Сказать лиш друже хочеться тобі,
Кузьма, Андрію.... Ти був справжній Геній !!!

P.S.   Три роки назад, 2-го лютого  на небі загорілась нова зірка. Це зірка Кузьми Скрябіна... талановитого співака, телеведучого,  вмілого продюсера, початківця-письменника,  зразкового сім’янина, і просто справжнього патріота своєї країни. Вже давно його пісні вивчили напам’ять безліч шанувальників. Майже все своє життя Кузьма присвятив музиці. Сам писав слова і музику для пісень, які потім ставали хітами. Справедливості Кузьми  хватило б на всю планету.... Але  доля  зупинила мужнє серце мужньої людини в страшній автокатастрофі... 
У народі кажуть, що першими зі світу живих йдуть найкращі. Так сталося із нашим Кузьмою…
Вічна  пам'ять!!!               

 


Рецензии