СЕМЬ Я

СКАЖИ МIЙ БОЖЕ,ЩО НЕ ТАК?!
ЧОМУ ДАЕШ МЕНI, ТОЙ ЗНАК
ТИ ПОВЕРТАЄШ МЕНЕ,ТАК?
А ЯК ЖЕ Я?ВЖЕ Й СЛIВ НЕМА...

ТЕПЕР ЩО СТАНЕ?ПIДИ ЗНАЙ
ЗА ЩО?НАВIЩО? ОЙ ТА АЙ
Я ВЖЕ БIЖУ,ТИ ДОГАНЯЙ
АЛЕ Ж ДУША?..ЗОСТАЛАСЬ ТУТ

ТАК БОЛЯЧЕ!АЛЕ ПРИВIТ!
МАБУТЬ,ВIЗЬМУ СОБI CИРIТ
ЩОБ СТАВ МИЛIШИЙ,БIЛИЙ СВIТ
ТА МИЛУВАТИМУСЯ,Я...

ОСЬ СХIД ТА ЗАХIД
ТА СIМ  Я!!!


Рецензии