Кохання

Кохання,кохання,кохання,
Дай відповідь,де же ти є,
Ти перше моє,чи останнє,
А може єдине моє.

Для тебе так серце вразливе,
Чекає тебе все,чекає,
І коли стрілою Амура,
Ти вразиш його все не знає.

А серце все б'ється,тріпоче,
І пташкою ніби літає,
Пізнати тебе воно хоче,
Відчути яке ти буваєш.


Рецензии