Ти знайеш?

Ти знаєш,
як вони дивляться, коли напроти в метро?
Що говорять, коли випивають зайве?
А потім на ранок ховають під одяг нутро,
лишають у записах рими як вічне сяйво.

У мене від них щось з'являється і зникає,
ниє між ребер зліва під самий вечір.
Вони мені Моїсей, вони ж і Каїн.
Од цієї бінарності не спланувати втечі,
ти знаєш?

.................
Ти навіть не знаєш, що жодних "вони" нема.
Є ти замість них. І в цьому моя правда.
Знай, що ти мій "утім", а не "зокрема".
Й хочеться бути твоєю...
               
без жодного слова після
навіть для рими


Рецензии