Зачекай на мене ув сн...

Зачекай на мене уві сні.
Я прийду до тебе - тільки ти засни.
Ти втомилась, мамо, плакати вночі,-
Я прийду до тебе,- тільки ти засни.
Повідомлю де я, як гинуть брати…

Повернусь я, мамо! Знай, що я живий!

Щоніч стукаю у двері – та не чуєш ти.
Все до неба просиш: «Боже, поможи!
Захисти-мо сина, горе відверни…», -
Разом із тобою плачуть образи.
Свічка швидко тане, швидко сплине час-
Повернусь я, мамо! Ти не плач – чекай!

Ніч зійшла на землю – ти відпочивай…
Снів солодких, мамо, - тільки засинай!
Чуєш?! Стукаю у двері…
Обернись – це я!
Я прийшов до тебе, як і обіцяв!


Рецензии
Я навіть не можу писати - така біль! Вдячна Вам і за тему і за трактовки!

Анна Стефани 2   17.01.2017 19:50     Заявить о нарушении
Щиро дякую.
З повагою,

Инга Тэнко   18.01.2017 09:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.