Премьер
Яценюк прем’єром служить
У державі вже два роки,
Він суспільство наше мучить,
Розпачу дає уроки.
Кожен день у ЗМІ клянеться,
Що він служить Україні,
Й навіть і не за ікнеться,
Олігархам служить нині.
Все для них, народу дулі,
Ще й здирає з нього шкіру,
Здохли щоб діди й бабулі,
Плюнув він на їх довіру.
Давить всяке виробництво,
Підприємців й комерсантів,
України це убивство,
Радість лиш для диверсантів.
Відібравши допомогу
Агросектор хоче вбити,
Прокладає він дорогу
Аж у бідність, вовком вити.
Наробив боргів по вуха,
Років сто щоб пам’ятали,
Що це він, як зла свекруха,
Наробив щоб проклинали.
Гоноровий здоровило
Все ж сидить і править нами,
Та суспільство вже завило:
- Йди до бісової мами!
Не везе нам на прем’єрів,
Всі підряд це брехуняки,
Ми ж втрачаєм купу нервів
Ще й грошові наші знаки.
29.01.16.
Свидетельство о публикации №116012905350