не лайте
Бешкетували, сперечатись годі.
Але я завжди десь та й чув гітару,
Тепер лише в підземнім переході.
Не дуже лайте молоде й зелене, *
То, може, щось і визріє у серпні.
Все, в решті, буде добре, як на мене,
Коли гітара вийде на поверхню.
*По-русски: «не очень ругайте молодое и зелёное»
Свидетельство о публикации №116012901625