Мы Солдаты Христа
Ми з тобою мій брате Церкви Божої лицари
Ми з тобою навіки Клятву Богу дали
(Ми не бачили Бога Та вірим в написане
Ми з тобою навіки Для Бога сини ) (2р)
Ми в дорозі з тобою Братику сослужителю
Ми до царства небесного Разом ідем
(Якщо ти похитнешся Тебе я підтримаю
Якщо я похитнувся Підтримай мене )(2р)
Ми з тобою ідемо До оселі Небесної
Хоч тернистий той шляхТа камінь навкруг
(Нам надхення прийде Від Матінки Божої
Та Свята Параскева Нам руку подасть)(2р)
Не шукаем багатства Воно є оманою
Не герої ми також А люди земні
(Та за церкву Христову Життя покладаемо
Ми обрученні з нею На віки віків)(2р)
Та коли Ангел Божий сурмить із високости
Та Христове пришестя гріхи зпалить всі
Ось тоді всі солдати Христової армії
Життя вічного з Богом одягнуть вінці
Ми з тобою мій брате церкви Божої лицарі
Ми на груди оділи Святого хреста
(Ми не бачили Бога та вірим в написане
Ми з тобою мій брате солдати Христа)(2р)
Автор Широков А.А. 2.09.2014 Урал Касли
Свидетельство о публикации №116012800813