Холодна постiль

Лежу на ліжку. Біля мене
Пуста холодна постіль.
В кімнаті порожньо і темно.
Напевне прийшла осінь

На серці сум. В душі пустеля.
Сльозу зітру рукою.
Лиш нависає біла стеля
Над тишею такою.

Я тут одна. Примарна тінь.
Так боязно без тебе!
Мені б піднятись в височінь
Та полетіти в Небо.

(02.11.2015 р.)


Рецензии