Падаю в сосни

Я падаю в сосни. Боязно?
Мов птаха, душа летить.
Не страшно мені й не болісно
Пірнати в м'яку блакить.

Літала над чистим озером,
Почула вечірній дзвін.
Вернутись сюди морозами
В цей затишний світлий Дім

Надіюсь, благаю, мрію,
Невміло про це молюсь.
Я соснами серце грію
Та в Небо усе дивлюсь.

(10.2015 р.)


Рецензии