Прижмур легенько очi

Прижмур легенько очі на краплинку
і подих затамуй лише на мить
почуєш як скрізь тебе йдуть хвилинки
й життя твоє не спинно десь біжить

Не відкривай. Почуєш запах волі
відчуєш як свобода у тобі
свобода для людини тої долі,
що вільна і у небі, й на землі

Відчуєш, що літає у повітрі
дух давнього і прожитих століть
у тебе все минуле на палітрі
і фарбами життя твоє горить

Секундочку. Закінчую вже зараз,
уважно лиш слова мої почуй
коли до тебе смута увірвалась
прижмур легенько очі.... та існуй.....


Рецензии