Беларусь

Адкажы, што магчыма зрабіць?
Мо спачатку мову ўзлюбіць,
Каб на ёй размаўляць, и з ёю жыць.
І ўсе думкі аб ёй адрадзіць.

Не магчыма бяз слова пражыць.
Калі ты нарадзіўся з ім быць.
Не згубі гэты подых мальбы.
І заўжды з ім на перад ідзі.


Рецензии