Пухнастий снiг кружляe...

Пухнастий сніг кружляє за віконцем.
Мороз річки й водоймища кує.
Поблискує яскраве, з неба, сонце
І серцю, зразу ж, радісно стає.

Воно радіє - кожній деревині,
Що сріблом вбрала щедрая зима.
Лиш боляче, що там, на Україні,
Спокою й миру досі, ще, нема.

Що уряд доля людська не турбує -
Найкращі люди змушені в*їзжать...
Лишати землю рідную, святую,
Роками на чужині пропадать.

Лише щемить, що всі ми розсварились -
Вкраїнець, росіянин і татар...
Стрілять на Сході, ще, не припинились -
Від цього, на душі, страшний тягар...


Рецензии