Крила-2

Сивий туман. Холод. І міцна кава.
А у душі захолонула "страва" -
Суміш "Емоції+Почуття",
Збита у блендері, що зветься "Життя".
Знов заспокоює душу гітара -
Я почуваюся, наче бездара.
Ніж під ребром, але дихаю ще я -
Це вже знайомі мені відчуття.
Музика, фото, Образи, номер -
Пам'ять тримає усе без утоми.
Мрії летять куди невідомо...
Я зійшла з розуму напівсвідомо.
Стук серця. Мелодія... - Щось таємниче...
Хтось знову кудись у мріях покличе.
Розбита душа і поламані стріли,
А ще учора удвох ми тремтіли.
Я розумію, що дах загубила,
І у кутку знов поламані крила.
Я розумію - янголів не існує,
Та хвора уява мене провокує.


Рецензии