Весняний подих

Весна дарує свіжий подих.
Тануть сніги і манить ліс.
В повітрі - магія любові,
І ти підсніжники приніс.

Шматочок щастя кладу
                у вазу.
Вдихаю холодний аромат.
Тепліє в глибині душі одразу,
Весні й коханню кажемо "Віват"!

    (Вірш опублікований в альманасі "Магія кохання" (Частина 3)

    Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
    Україна,
    м. Хмельницький.


Рецензии