Не друзями...
Вмієш бути лагідним ... Бути грубим.
Поцілунком мене торкався,
Ти у пам'ять мою врізався...
Пам'ятаєш, час зупинився,
Коли ти на мить забарився -
То парфуми наші змішались,
То не друзями ми лишались...
Твої чортові наркотичні губи.
Поцілують мене чи згублять?
Нехай тіло моє гвалтують,
Вони душу мою рятують!
Свидетельство о публикации №116012710698
Мария Грузденкова 27.02.2016 18:33 Заявить о нарушении