Как много лет во мне любовь спала Love Happened

_______________________For  Alex, my daughter

1.
How long my Love was dreaming in my heart!
This word had never had to me a real meaning.
The Love was hiding deep inside, concealing smart,
Awoke and opened оnce her eyes and started queening!

2.
So ever since the Love’s been singing light,
The song of Love is like an echo, to all lovers.
The(My) Love just happened like a morning after night,
It cries and laughs inside my heart, with all its powers!

Refrain:

And all the planet's flied just open since so wide,
And like the Sun, that flame will never have been frozen,
So you will never stop this Fire From Inside,
No place to hide.
No place to lurk.
The Love will reach you, chosen.


3.
How deep my Love was sleeping in my soul!
To me, this word has hardly had a real meaning.
My(The) Love was hiding in my heart, then made me Whole,
At once it opened wide its(her) eyes, and started singing!


Since then, not me, my Love’s been singing light,
The song of Love is like an echo, to all lovers,
The Love just happened like a morning after night,
It cries and laughs within my heart, like April showers!


Refrain:

And all the planet's burst just open since so wide,
And like the Sun, that joy will never have been frozen,
So you will not avoid this Fire From Inside,
No place to hide.
No place to rush.
The Love will pick and you, chosen*.


___________________________________________________________

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=6aFrkYzNHIY


ЛЮБОВЬ НАСТАЛА

   
Как много лет во мне любовь спала.
Мне это слово ни о чем не говорило.
Любовь таилась в глубине, она ждала -
И вот проснулась и глаза свои открыла!

Теперь пою не я - любовь поет!
И эта песня в мире эхом отдается.
Любовь настала так, как утро настает.
Она одна во мне и плачет и смеется!

И вся планета распахнулась для меня!
И эта радость, будто солнце, не остынет!
Не сможешь ты уйти от этого огня!
Не спрячешься, не скроешься -
Любовь тебя настигнет!

Как много лет во мне любовь спала.
Мне это слово ни о чем не говорило.
Любовь таилась в глубине, она ждала -
И вот проснулась и глаза свои открыла!

*   *   *

"Любовь настала" (песня)
Стихи Роберта Рождественского  ©.
Музыка Раймонда Паулса.

___________________________________

* pick and choose - (идиома)


Рецензии