ГIяхIдешличи дирхала

Улкьайла гьала т!ашли
Х!еррик!улри гьаргала
Рахли к!ант!ури чегиб
Дях!личи наб маркала.

Х!****ас, марка сабрил
Яра нургъбил г!яламла...
Бикьулри, дяг!ла гьигьли
Чесабихуси ц!умла...

Ц!умла дудешунала
Уршби чарх!ебухъунти.
Биса- дец! нешанала
Дурх!ни х!ярибихьибти.

Г!ебшнила авлахъра саб
Ц!уръаван кабизурли.
Урк!илизибси г!язаб
Г!урра имц!абирули.

Чарбулхъан! Ц!уммайк!уда.
Чарсадиубх!ели х!еб.
Лерху Чедибдеш, байрам.
Иличи дирхала леб.

Галгуби вавнадирхъур
Алавла миц!ирбирар.
Душмандешра детихъур
Даршудеш минабирар!
   
               


Рецензии
Ца г1ях1си назму белк1ири х1уни, рурси. Баркалла. Дирхех1е г1ях1дешличи.

Аминат Абдурашидова   13.05.2016 01:22     Заявить о нарушении
Баркалла, Аминат.

Амина Ахмедова   13.05.2016 07:43   Заявить о нарушении