Тоб...

Ти не з тих, кого можна забути,
Залишаючи душу в вогні...
Сни, мій любий, - солодка отрута,
Яка вже розчинилась в мені...
Дні без тебе - мов постріли в спину,
І так мало тебе стає...
А з тобою - летить час невпинно...
Я ні з ким не ділюся.. - "моє"...
Я немов божевільна..чи п'яна,
Твої очі з'їдають мене..
Щира ніжність.. Солодка і пряна..
Відчуваю... І це не мине...


Рецензии
Дні з тобою залишаться в моїй пам'яті як самі щасливі у моєму житті.

Воланд-Сет   26.01.2016 22:14     Заявить о нарушении