Про життя

Холодна погода узурпує дні.
На кожному вікні своєрідна стигма.
Голос птахів, мов кричить хтось мені:
Я зараз пригну. Ти не віриш - я пригну.

З веранди заходжу в свій дім, знов і знов,
Маючи життя, що подібне ерзацу.
І ніхто не побачить, як я їстиму плов,
І ніхто не побачить, як я чухаю яйця.


Рецензии