Light Жасминг
while blossom sends regretЪ
Completed-with i You
got gettin' power of get
Before we used to be a childrenЪ
acclaimed - how flowers were such nice
Tonight i got adjustments
of useless powder advice
Part 2
Как пах жасмин !
[ remix ]
сплетаясь над тропинкой
роняя белый лепесток - под
бос feet ребетнёндка - в chilled , shaded moist und slippery трондпинку
- Шелк ! Жопинг - всё промдчалось ! . . ... стихает Лето
обнаживши
Клару
После
уехала монгольская родня
Стояла Гоби - на юг & север как всегда
Свидетельство о публикации №116012511294