Миф кlелайла
Гъуцарсувал бубайриз чи Алпана
"Чlал чlатlунихъ маса гумир!"-лагьана.
"Рикleл хуьз хьуй! Хайи чилиз бине лагь!
Верцlи мецел хайидаз вун диде лагь!"
Лезги чилел залум араб, бед агъа
Атанатlан чlурнач элди къадагъа.
Зурбабур тир накьвадик квай бубаяр-
Агъзур сара пакдиз хвейи тубаяр!
Бес вучиз къе иви квай хва бубадин
Иеси туш хайи хуьруьн, убадин?
Эгь, цlразва ирссагьибар Алпандин,
Кас авачиз кьил кьадай чи залпанддин.
Свидетельство о публикации №116012400839