Коханому
Стискається щось у душі,
Як стою із тобою поряд,
Як говориш про щось мені.
Забуваю про все на світі,
Збиваюся у думках,
Бо кохання у серці квітне,
Не зітре його навіть час.
Пригорни мене, любий, до себе,
Нічогісінько не питай!
Все розкаже мій погляд на тебе,
Лише в очі мої заглянь.
14.01.2016
Вірш опублікований в альманасі "Магія кохання" (видавець: Хмельницький, Стасюк Л, 2016)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна,
м. Хмельницький.
Свидетельство о публикации №116012407967