Чи гьиссер

Шумуд югъ я чун чахъ галаз рахазвач,
Шумуд югъ я вахъ вил гала – аквазвач.
Къакъатда жал: чи араяр рекъизва…
Белки ибур чи гьиссер я рекьизвай?
Яраб гила чи гьиссерни рекьизва?

Вуч иер тир чи суьгьбетрин легьзеяр,
Хкажзавай муьгьуьбатдин мезреяр.
Са ч1авара чун шииррал рахадай -
Ви гьар са ц1ар заз гегьвердай аквадай.

Мукьвал-мукьвал гъидай вуна заз цуьквер,
Заз ак1 жедай зи умудрин я эквер.
Вун гьазур тир багъишиз заз са алем,
Амани ви гьиссеррикай са ц1елхем?

Зи кьат1унар ваз аквадай вилерай,
А вилерал вун ашукь тир эвелай....
Гьинва бес ашкъ, савкьват тир чаз Аллагьдин?
Кьурана жал хел илгьамдин булахдин?

Шумуд югъ я чун чахъ галаз рахазвач,
Шумуд югъ я вахъ вил гала – аквазвач.
Къакъатда жал: чи араяр рекъизва…
Белки ибур чи гьиссер я рекьизвай?


картинка с инета


Рецензии