Векьин меле
Акъатда гьекь ири пелез ....
Дергес гъиле - камар вегьез,
Ихтилатар лугьуз - хъуьрез...
Дустар, им вуч хуш бере я:
Кьуд пад векьерни мере я...
Чина шагьвардин лепе я....
Гатун йикъан хуш легьзе я....
Свидетельство о публикации №116012404005