Помiдор
Раз на грядці Помідор, обпершись об тин,
Відпустив городнику, ой, чимало кпин.
Обурилася Квасоля, узялася в боки :
"Хто ж Вас, куме-Помідоре, доглядає поки?"
Звідусіль ахи та охи:
"В нього вдячності нітрохи."
Городина уся хором:
"Помідоре! Сором! Сором!"
Розізливсь Гарбуз вусатий: "Помідоре! Свате!
Де ж ви ввічливість поділи - отак кепкувати?"
Звідусіль ахи та охи:
"В нього чемності нітрохи!"
Городина уся хором:
Помідоре! Сором! Сором!"
Дорікає ще й Картопля: "Помідоре, брате!
Вам би замість глузування привітність обрати."
Звідусіль ахи та охи:
"В нього чуйності нітрохи!"
Городина уся хором:
"Помідоре! Сором! Сором!"
Помідор зніяковів, враз увесь почервонів
І скотився з тину в городню корзину.
Свидетельство о публикации №116012309261