Та коли ж ми станем жити

Краще будемо ми жить…
Тільки все ж, коли, скажіть…
В обіцянки вже не вірю…
Ви на ділі докажіть…

Краще будемо ми жить…
Тільки все ж, коли, скажіть…
В цю чи іншу люту зиму…
На це станем ворожить…

Краще будемо ми жить…
Тільки все ж, коли, скажіть…
Розрахуємось з боргами…
Що на кожному весить…

Краще станемо ми жить…
Коли з розумом дружить…
Ми в країні нашій станем…
Ось тоді і станем жить


Рецензии