Дотик

Вітер і я - це майже минуле.
Скільки удвох ми спалили багаття?!
Кожен початок добігає кінця.
Не допила я ще свого щастя.

Як ти? Ти не проти
Знов поглинути мій дотик?
Стояти навпроти,
І не боятися, що вдарить током.

Краплі дощу затамовують подих.
Не налякай - хай живуть на губах.
Я пам'ятаю, який ти на дотик.
Спробую ще раз який ти на смак.

Як ти? Ти не проти
Знов поглинути мій дотик?
Стояти навпроти
І не боятися, що вдарить током.


Рецензии