Тв й шлях до Себе самоактуал зац я

Я відпущу усіх твоїх демонів на волю,
І ти звільнишся від хибних відчуттів,
Ти дозволиш собі усе...
У полум'ї вогню згорить твій страх.
Ти повіриш у себе.
Ти мій Бог а Я твій,
Коли почуття взаємні ти зможеш "літати"...
Нікому не молись...
Нічого не проси... 
Відчуй себе вільною та щасливою в цю мить.
Нехай не вводить тебе в оману  совість ,
 
Будь сміливою в реалізації своїх бажань.
Ти сама знаєш усе що тобі потрібно вже є у тебе,
Просто відшукай це...
Я з тобою навіть у твоїх снах.


Рецензии