Чому?

Темні хмари над містом самотнім,
Сум рікою тече поміж сліз,
Залишаючи надто глибокий
Слід у серці, як зламаний міст.

Вони йдуть все і йдуть - всі найкращі,
Наче там їх чекали давно,
А за ними все плачуть і плачуть,
Дуже шкода - життя не кіно.

Не можливо назад відмотати,
Не можливо прожити ще раз,
То чому, ну чому так багато
Таких справжніх уходить від нас?

Оля Захарчук 02.02.2015


Рецензии