Жадоба
Нікому не віддасть своє,
Душа жадібного бажає
Багатство збільшить те, що є.
На сто хоч доларів щоденно,
Не будуть зайвими вони,
Це мало знають достеменно,
Мета ж – до себе все горни.
Хоча кишень немає в смерті
Й залишиш гроші тут як вмреш,
Тож за життя ці люди вперті
Жадоби вчать нащадків теж.
За гроші зраджувать й вбивати,
Бо гроші ідол їхній це,
Гріхи просити їм благати
Й хрестити груди і лице.
Завжди чи буде як є нині?
Всі песимісти кажуть так,
Бо важко вижити людині
Як бідність каже ти слабак.
20.01.16.
Свидетельство о публикации №116012103968