Для всього

У неба є красиві ясні зорі
У поля є ромашкові моря
У сонця промінці такі прозорі
І тепле світло є у ліхтаря

У моря шум прибою є красивий
У горах є чудесний краєвид
В вині є смак життя такий п'янливий
У квітів безкінечний різновид

Як радісно, що щось завжди у чогось
І тепло , що до когось хтось біжить
Не мариво ...і чую я твій голос
Щасливий що для тебе хочу жить

P.S.   Все що ми бачимо, насолоджуємося, відчуваємо, і все що торкається нашої душі і серця , обов'язково має йти від іншої душі та серця....


Рецензии