Ехау, брат, я каля брамы
Зачапіўся я важжамі...
А ні ўзад,а ні наперад!
Не праехаць мне на бераг.
ПОкуль браму я не знёс…
Ды і конік той панёс!
Па дарозе, напрамкі
Прэ ён,браткі,ў Сяўрукі!
Цераз рэчку ды ў поле,
Ну а там яму раздолле!
І не думаў,што той бес
Занясе мяне у лес…
Толькі пень яго спыніў
Дый адразу астудзіў!
Свидетельство о публикации №116012007394