Вiдчиняйте дверi в хату...

Відчиняйте двері в хату,
Йду пшениці насівати.
Ще і віршик прочитаю -
Слів для вам чи мало знаю!
Щоб родило в полі жито.
Щоб було, що їсти й пити!
Щоб міцне здоров*я мали,
Господарство, щоб тримали!
Щоб корівка отелилась,
Щоб кохання вам зустрілось!
Щоб не знали зла повік...
Щоб щасливим був цей рік!
 


Рецензии