Хай в дворi...

Хай в дворі пісні співають,
Півні вам зраненька.
Хай же зір ваш зігріває,
Жито зелененьке!
Я від серця вам насію -
Хай на щастя сходить...
Хай збуваються надії,
Хай завжди погодить!
Хай здоров*я не турбує,
Сили не вгасають.
Хай Господь вам мир дарує,
Рід ваш зла не знає!
Хай же чистим і безхмарним,
Буде небо синє...
Долі кращої бажаю,
Вам і Україні!


Рецензии