Насiваю щастя в дiм...

Насіваю щастя в дім,
У гараж машину.
Хай цвіте кохання в нім -
Долі дочці й сину!
Насіваю вам зернят,
Щоб кури квоктали.
Щоб гусей, свиней, телят,
Індюків тримали!
Насіваю повний тік,
Житечка і сіна...
Хай щасливим буде рік,
Вільною Вкраїна!


Рецензии