Я рахую

Я рахую до трьох і досить,
На рахунок три ти зникаєш,
Запускаю у серце осінь,
Все що було в нас - забуваю.

Опускаю додолу очі
І без сліз тебе відпускаю,
Щоб зігрітись цієї ночі
Від думок постійно тікаю.

Тліє сум у багатті на дворі,
З нього дим в моєму волоссі,
Це останні миті любові,
Я рахую до трьох і досить.

Оля Захарчук


Рецензии