Я кохаю

Я кохаю тебе все сильніше,
я ще дужче тобою хворію,
намагалась забути скоріше
цю болючу нездійснену мрію.
Але як? Коли ти наче кисень!
Наче вітер в безжалісну спеку,
все без тебе і тьмяне і прісне,
ти і щастя і небезпека.
Я до ранку не зможу заснути,
бо у кожному сні ти зі мною,
я насправді хотіла забути,
але знов захворіла тобою!

Оля Захарчук


Рецензии