Хай буде в цiм роцi...

Хай буде, що їсти,
Вдягати і пить.
Насію пшениці,
Щоб вміли любить!
Насію щей жита -
На щастя й добро,
Щоб мирно в сім*ї
І у світі було!
Насію гороху,
Хай завязь дає.
Хай грошей на все
І здоров*я стає!
Насію ще льону,
Дрібнесенько, в дім -
Хай буде в цім році
Спокійно усім!


Рецензии