Heathen -The Rays- by David Bowie

Steel on the skyline
Sky made of glass
Made for a real world
All things must pass

Oh-oh-oh...

Waiting for something
Looking for someone
Is there no reason?
Have I stared too long?

Oh-oh-oh... Oh-oh-oh...

You say you'll leave me

And when the sun is low
And the rays high
I can see it now
I can feel it die

Oh-oh-oh... Oh-oh-oh...



Язычник (Лучи)

Сталь на горизонте,
Небо из стекла -
Создано для яви,
Ничто не навсегда.

О-о-о...

В ожидании чего-то,
В поисках кого-то...
Нет ли причины?
Засмотрелся ли я?

О-о-о... О-о-о...

Сказала - уйдешь.

И когда луч высок,
А грань солнца низка,
Я это чувствую:
Его смерть близка.

О-о-о... О-о-о...


Рецензии