370. Внучок Артем

          Плещє внучок у долоні ...
          Щочки яблучком червоні!

          Та незнаючи про втому,
          Він плигає без утому!

          То танцює на подушці...
          Сонця промінь на макушці!

          А хмаринки як гребці,
          День зібрав,мов у руці!

          Все в тремтячій далені,
          Тане в танці,в осені!

         
         
      
         

         


Рецензии